Vastuullisuus

Meillä Nicorettella® vastuullisuus on arvojemme ytimessä nikotiinikorvaushoitotuotteidemme tuotannossa.

Forest stewardship council -sertifiointi

Forest stewardship council ceritified

Nicorette® on sitoutunut suojelemaan ympäristöä kehittämällä entistä vastuullisempia tuotteita ja pakkauksia. Siksi myös kaikki Nicorette®-tuotteiden kartonkipakkaukset on valmistettu käyttäen vastuullisesti hoidetuista metsistä peräisin olevia FSC-sertifioituja raaka-aineita*.

FSC on vastuullisen metsänhoidon yhdistys, joka on vastaa puun alkuperäketjun vastuullisuuden sertifioinnista. Sen toteutumista valvoo laaja joukko organisaatioita, kuten ympäristö- ja ihmisoikeusjärjestöjä ja metsäyhtiöitä. Tällä hetkellä FSC:n sertifioimia metsiä on yli 190 miljoonaa hehtaaria.

Terveet metsät edistävät ilmaston vakautta, luonnon monimuotoisuutta sekä ihmisten terveyttä ja olemme ylpeitä tukiessamme niiden suojelua.

*Paitsi Nicorette®-laastari, jonka pakkaus aletaan valmistaa FSC-sertifioidusta kartongista vuoden 2023 aikana.

Sustainable sourcing

Kestävä hankinta

Kaikki Nicorette®-kuluttajapakkaukset valmistetaan FSC-sertifioidusta kartongista

Muovin käytön vähentäminen

Kulutuksen jälkeinen kierrätys

Kulutuksen jälkeisellä kierrätysmateriaalilla tarkoitetaan yleensä muoveja, kuten PET:tä, PP:tä ja HDPE:tä, joita yleisesti, ja jotka käsitellään sen jälkeen uusien pakkausten raaka-aineeksi. Kierrätysmateriaalin käyttö säästää merkittävästi ympäristöä, sillä neitseelliset muovit jalostetaan yleensä fossiilisia polttoaineita käyttäen. Työskentelemme aktiivisesti kierrätysmateriaalien käyttöönottamiseksi pakkauksissamme lähitulevaisuudessa.

PVC-vapaus

Polyvinyylikloridi on maailman kolmanneksi eniten käytetty synteettinen polymeeri. PVC vaikuttaa ympäristöön haitallisesti vahingoittamalla otsonikerrosta sekä vesilähteitä. Toimimme aktiivisesti lopettaaksemme PVC-muovin käytön tuotteissamme lähitulevaisuudessa.