Vastuullisuus

Nicoretten vastuullisuussitoumuksen tavoite

Autamme tupakoinnin lopettajia pääsemään eroon tupakasta ja nikotiinista, ja haluamme luoda maailman, jossa Nicorette® ei enää ole tarpeen – samalla otamme huomioon ympäristön.

 

nic_sustainability_heat_v6_1.png

Bilde som viser Nicorette-fabrikken og dens karbonnøytralitet

Hiilineutraali valmistuspaikka

Olemme ylpeitä siitä, että tuotantolaitoksemme Ruotsin Helsingborgissa* on sertifioitu riippumattomasti energialähteidensä hiilineutraaliudesta näillä osa-alueilla:

  1. Tuotanto
  2. Varastointi
  3. Tutkimus- ja kehitystilat

Olemme vähentäneet vuosittaisia hiilidioksidipäästöjä 5 012 tonnista nollaan, mikä vastaa 1 000 auton poistamista liikenteestä.**

Miten?

  1. Vähentämällä energiankulutusta energiatehokkuutta parantamalla
  2. Käyttämällä vastuullisia ja sertifioituja lähteitä

Muovin vähentäminen

Vähennämme tuotteissamme käytetyn muovin määrää noudattaen samalla ulkoisia sääntelyvaatimuksia. Meille tärkeintä on tuotteidemme korkean laadun ja turvallisuuden varmistaminen, mukaan lukien kosteus- ja happivaurioilta suojaaminen.

Vaihtoehtoisten, vastuullisten materiaalien löytäminen korkealaatuisten tuotteiden valmistamiseen ei ole aina helppoa, mutta olemme sitoutuneet tähän ja haluamme jakaa tietoa edistyksestämme säännöllisesti.

nic_sustainability_plastic_v8_1.png

Resirkuleringslogo med Nicorette-pakke

Lue lisää

Johnson & Johnson -sitoumuksemme
Omistautumisemme tieteelle, innovatiivisuudelle ja ihmisten terveydelle ei rajoitu vain Nicoretteen. Lue lisää siitä, kuinka emoyhtiömme Johnson & Johnson Consumer Health luo vastuullisia tuotteita, jotka auttavat meitä kaikkia viettämään terveellisempää elämää terveemmällä planeetalla