Vastuullisuus

Meillä Nicorettella® vastuullisuus on arvojemme ytimessä nikotiinikorvaushoitotuotteidemme tuotannossa.

Hiilineutraalius

Carbon neutral

Hiilineutraalius

Valmistettu 100 % hiilineutraalissa tuotantolaitoksessa Helsingborgissa Ruotsissa*. Carbon Neutral Global Standard -sertifiointi.

Tehtaamme Ruotsin Helsingborgissa on Kenvuein ensimmäinen hiilineutraali tuotantolaitos. Hiilineutraalius saavutettiin ja sertifioitiin vuonna 2017 ja sertifiointi uusittiin vuonna 2021. Riippumaton sertifiointi koskee kaikkia tuotanto- ja varasto-, sekä tutkimus- ja kehitystiloja. Se tarkoittaa, että Helsingborgissa vuosittaiset hiilidioksidipäästömme on vähennetty 5 012 tonnista nollaan. Säästö on saavutettu vähentämällä energiankulutusta energiatehokkuutta parantamalla, sekä käyttämällä kestäviä ja uusiutuvia energialähteitä, kuten kaukolämpöä ja biokaasua. Toimiamme ovat olleet:

Carbon emissions reduced

Energiankulutuksen alentaminen teknologiainvestoinnein

Using excess heat

Muiden alueen tuotantolaitosten tuottaman hukkalämmön hyödyntäminen laitoksen lämmittämisessä

Reducing natural gas

Maakaasun osittainen korvaaminen biokaasulla

Reducing food waste

Ruokahävikin vähentäminen myymällä henkilöstöravintolan hävikkiruokaa työntekijöille

Hybrid or electric cars

Hybridi- tai sähköautojen käyttö materiaalikuljetuksissa alueella

Locked and secure bicycle parking

Forest stewardship council -sertifioitujen lukittujen, valvottujen ja hiilidioksidia sitovien viherkatollisten pyöräparkkien rakentaminen

Forest stewardship council -sertifiointi

Forest stewardship council ceritified

Nicorette® on sitoutunut suojelemaan ympäristöä kehittämällä entistä vastuullisempia tuotteita ja pakkauksia. Siksi myös kaikki Nicorette®-tuotteiden kartonkipakkaukset on valmistettu käyttäen vastuullisesti hoidetuista metsistä peräisin olevia FSC-sertifioituja raaka-aineita*.

FSC on vastuullisen metsänhoidon yhdistys, joka on vastaa puun alkuperäketjun vastuullisuuden sertifioinnista. Sen toteutumista valvoo laaja joukko organisaatioita, kuten ympäristö- ja ihmisoikeusjärjestöjä ja metsäyhtiöitä. Tällä hetkellä FSC:n sertifioimia metsiä on yli 190 miljoonaa hehtaaria.

Terveet metsät edistävät ilmaston vakautta, luonnon monimuotoisuutta sekä ihmisten terveyttä ja olemme ylpeitä tukiessamme niiden suojelua.

*Paitsi Nicorette®-laastari, jonka pakkaus aletaan valmistaa FSC-sertifioidusta kartongista vuoden 2023 aikana.

Sustainable sourcing

Kestävä hankinta

Kaikki Nicorette®-kuluttajapakkaukset valmistetaan FSC-sertifioidusta kartongista

Muovin käytön vähentäminen

Kulutuksen jälkeinen kierrätys

Kulutuksen jälkeisellä kierrätysmateriaalilla tarkoitetaan yleensä muoveja, kuten PET:tä, PP:tä ja HDPE:tä, joita yleisesti, ja jotka käsitellään sen jälkeen uusien pakkausten raaka-aineeksi. Kierrätysmateriaalin käyttö säästää merkittävästi ympäristöä, sillä neitseelliset muovit jalostetaan yleensä fossiilisia polttoaineita käyttäen. Työskentelemme aktiivisesti kierrätysmateriaalien käyttöönottamiseksi pakkauksissamme lähitulevaisuudessa.

PVC-vapaus

Polyvinyylikloridi on maailman kolmanneksi eniten käytetty synteettinen polymeeri. PVC vaikuttaa ympäristöön haitallisesti vahingoittamalla otsonikerrosta sekä vesilähteitä. Toimimme aktiivisesti lopettaaksemme PVC-muovin käytön tuotteissamme lähitulevaisuudessa.