NICORETTESTA®

Man holding a packet of gum

Päämäärämme

Tupakoinnin lopettaminen on yksi hienoimmista asioista, jonka oman terveytensä hyväksi voi tehdä, mutta samalla se voi olla yksi vaativimmista. Siksi Nicorette® tarjoaa tuotteita, tietoa ja neuvontaa tukemaan ja motivoimaan tupakoinnin lopettamisessa.

Olemme olleet nikotiinikorvaushoitotuotteiden kehityksen eturintamassa jo yli 40 vuotta.

Tähtäämme korkeimpaan mahdolliseen laatuun ja kaikki tuotteemme on kehitetty lääkestandardien mukaisesti. Lopeta tupakointi jo tänään ja ota avuksi Nicorette®.

Visiomme

Nicoretten® visio on auttaa jokaista elämään mahdollisimman tervettä elämää tukemalla tupakoinnin pysyvää lopettamista.

Haluamme olla mukana tupakoinnin lopettamisen joka askeleella, oletpa sitten päättänyt tehdä sen vähitellen tai kerralla. Yksi auttamistavoistamme on tarjota tietoa ja tukea tupakoinnin lopettamisen kaikissa vaiheissa, kuten:

Tupakoinnin lopettamiseen valmistautumisessa
Tupakoinnin lopettamisen aikana
Tupakoinnin lopettamisen jälkeen

Tutustu Nicorette®-tuotteisiin, joiden on tutkitusti todistettu helpottavan tupakoinnin lopettamista ja aloita matkasi kohti tupakoimatonta tulevaisuutta jo tänään.

Tarinamme

Submarine displaying Swedish flag

Nicorette®-tuotteet ovat auttaneet matkalla kohti savuttomuutta jo yli 40 vuoden ajan. Juuremme ulottuvat kuitenkin vieläkin kauemmas.

Vuonna 1967 Ruotsin Lundissa Leo Pharmacialla työskentelevät lääkärit Claes Lundgren ja Stephan Lichtneckert saivat ajatuksen uudesta tuotteesta, joka hillitsisi nikotiinin vieroitusoireita.

Tuolloin ongelmana oli erityisesti sukellusvene- ja lentokonemiehistöt, joiden keskittymiseen nikotiinin vieroitusoireet vaikuttivat. Ratkaisuksi keksittiin purukumi, joka sisältäisi nikotiinia ilman savukkeiden muita aineita.

Kehitystyö kesti useita vuosia, mutta lopulta vuonna 1978 ensimmäinen nikotiinipurukumi tuli markkinoille Sveitsissä.

Vuosien 1990 ja 2008 välillä tuotevalikoima laajeni useilla uusilla tuotteilla. kuten nikotiinilaastarilla, inhalaattorilla ja kielenalustabletilla

2011-2018 lanseerattiin ensimmäiset Nicorette®-suusumutteet ja imeskelytabletit, ja sen jälkeen molempien tuotteiden fruit-maut.

Tänä päivänä Nicorette®-tuotteita on saatavana yli 50 maassa ympäri maailman. Jatkamme edelleen tutkimus- ja kehitystyötä ja tuomme markkinoille uusia tuotteita, joiden on tutkitusti todistettu auttavan tupakoinnin lopettamisessa.

Nicorette®-tuotteiden aikajana
• 1967: Claes Lundgren ja Stephan Lichtneckert saavat ajatuksen nikotiinipurukumista
• 1978: Ensimmäinen nikotiinipurukumi tulee kuluttajamyyntiin Sveitsissä
• 1980: Nicorette® rekisteröidään lääkinnälliseksi tuotteeksi Iso-Britanniassa.
• 1990-luku: Nicorette®-tuotteet rekisteröidään nikotiinikorvaushoitotuotteiksi
• 2011: Nicorette®-suusumute tulee myyntiin
• 2011-2018: Nicorette®-imeskelytabletit tulevat markkinoille
• 2018: fruit-makuiset Nicorette®-imeskelytabletit tulevat myyntiin