Vanhempi pariskunta kävelee yhdessä

Oletko lopettanut tupakoinnin aiemmin?

Olet saattanut yrittää lopettaa tupakoinnin aiemmin, luultavasti jopa useita kertoja. Tiedämme, miten turhauttavaa se voi olla! Tupakoinnin lopettaminen on vaikeaa, mutta se on myös yksi suurenmoisimmista asioista, joita voit saavuttaa. Älä siis luovuta! Me autamme sinua.

Muista, että koskaan ei ole liian myöhäistä.

Tupakoinnin lopettamisen terveyshyödyt alkavat jo tunnin sisällä lopettamisesta, ja terveytesi paranee seuraavien päivien ja viikkojen aikana.Vaikka olisit 60-vuotias lopettaessasi, voit saada lisää elinvuosia.2 Lue lisää, millaisia terveyshyötyjä tupakoinnin lopettaminen tuo tullessaan.

Ota opiksi edellisestä lopetusyrityksestäsi.

Jos olet yrittänyt lopettaa tupakoinnin aiemmin, suhtaudu siihen myönteisenä asiana. Voit hyödyntää kaiken edellisellä yrityksellä oppimasi ja varmistaa, että tämä kerta on erilainen.

  • Saitko tukea?
    Käytitkö nikotiinikorvaushoitoa edellisellä kerralla, kun yritit lopettaa tupakoinnin? Kun lopetat tupakoinnin,voit saada nikotiiniriippuvuuden aiheuttamia vieroitusoireita, kuten tupakanhimoa, ahdistuneisuutta tai alakuloisuutta. Nikotiinikorvaushoitotuotteet voivat lievittää vieroitusoireita ja auttaa vastustamaan halua tupakoida. Nikotiinikorvaushoito voi jopa kaksinkertaistaa mahdollisuudet lopettaa tupakointi onnistuneesti verrattuna pelkkään tahdonvoimaan.3 Miksi et kokeilisi nikotiiniyhdistelmähoitoa maksimoidaksesi onnistumisesi mahdollisuudet.
  • Ovatko nämä 10 vinkkiä tupakoinnin lopettamiseen sinulle tuttuja edelliseltä kerralta?
    Olitko täysin valmistautunut edellisellä kerralla, kun yritit lopettaa tupakoinnin? Saitko matkan varrella lopettamista tukevia vinkkejä? Olemme laatineet luettelon, joka sisältää 10 parasta vinkkiä avuksesi.
  1. http://ash.org.uk/stopping-smoking/stopping-smoking-the-benefits-and-aids-to-quitting/
  2. http://www.webmd.com/smoking-cessation/news/20150424/quit-smoking-heart-disease
  3. http://www.tobacco-cessation.org/PDFs/NicFactSheet-09-07.pdf
Myter och fakta om nikotin

Myyttejä ja faktoja nikotiinista

Huolestuttaako sinua, että vaihdat yhden riippuvuuden toiseen? Onko lopettaminen kertaheitolla mielestäsi tehokkain tapa päästä eroon tupakasta? Hanki tietoa tupakoinnin lopettamisesta vahvan suunnitelman tueksi.

Mies ja nainen juoksevat yhdessä puistossa

10 vinkkiä tupakoinnin lopettamiseen

Tupakoinnin lopettaminen on yksi elämäsi suurimmista haasteista. Seuraavat vinkit auttavat sinua pysymään motivoituneena ja oikealla tiellä.