NICORETTE®-YHDISTELMÄHOITO

Nicorette®-yhdistelmähoitoa

Poltatko paljon? Oletko yrittänyt lopettaa tupakointia useita kertoja tai vain yhden nikotiinikorvaushoitotuotteen avulla, mutta et ole onnistunut? Siinä tapauksessa Nicorette®-yhdistelmähoito voi sopia sinulle! Yhdistelmähoidolla (Nicorette®-laastari + Nicorette® 2 mg purukumi) voit parantaa onnistumismahdollisuuksiasi. Nicorette®-laastari annostelee nikotiinia elimistöön tasaisesti aamusta
iltaan (16 h). Laastarin ohella Nicorette® 2 mg purukumi tarjoaa lisätukea äkillisen tupakanhimon lievittämiseen.

Nicorette®-Yhdistelmähoito on 27% tehokkaampi kuin yhden tuotteen nikotiinikorvaushoito.1

Miten yhdistelmähoito toimii?

Nicorette®-laastari lievittää tupakanhimoa tasaisesti koko päivän. Laastarin lisänä käytettävä Nicorette® 2 mg purukumi puolestaan tarjoaa lisätukea lievittämällä äkillistä halua tupakoida, joka voi ilmetä milloin tahansa päivän mittaan.

Kuka voi käyttää Nicorette®-yhdistelmähoitoa?

Nicorette® purukumi and Nicorette® laastari pakkaus

Nicorette®-yhdistelmähoitoa suositellaan voimakkaasti tupakasta riippuvaisille, nikotiinin himoa Nicorette®-laastarihoidon aikana kokeville tai jos ei ole onnistunut lopettamaan tupakointia yhden nikotiinikorvaushoitovalmisteen avulla. Keskustele terveydenhuollon ammattilaisen kanssa siitä, olisiko Nicorette®-yhdistelmähoito sinulle sopiva ratkaisu.

1. Theodoulou et al. Different doses, durations and modes of delivery of nicotine replacement therapy for smoking cessation. Cochrane Database of Systematic Reviews 2023, Issue 6.