Hyppää pääsisältöön

Olet täällä

Valmistaudu lopettamaan tupakointi


Me autamme sinua lopettamaan tupakoinnin antamalla sinulle tarvitsemaasi tietoa, apukeinoja ja tukea. Täältä löydät tietoa tupakoinnin lopettamisesta ja nikotiinikorvaushoidosta. Voit tutustua parhaisiin vinkkeihimme, lukea lopettamisen hyödyistä ja jopa laskea, miten paljon voit säästää lopettamalla tupakoinnin. Aloita suurenmoinen matkasi tänään!

Olet saattanut yrittää lopettaa tupakoinnin jo aiemmin. Olemme koonneet avuksesi vinkkejä, jotta yrityksesi lopettaa tupakointi onnistuu!

Onko lopettaminen kertaheitolla mielestäsi  tehokkain tapa päästä eroon tupakasta? Huolestuttaako sinua, että vaihdat yhden riippuvuuden toiseen? Hanki tietoa tupakoinnin lopettamisesta vahvan suunnitelman tueksi.

Lisääkö tupakoinnin lopettaminen mielestäsi stressiä? Luuletko, että on liian myöhäistä lopettaa, koska vahinko on jo ehtinyt tapahtua? Haluamme antaa sinulle tietoa tupakoinnin lopettamisesta.

Tupakoinnin lopettaminen on yksi elämäsi suurimmista haasteista. Seuraavat vinkit auttavat sinua pysymään motivoituneena ja oikealla tiellä.

Oletko koskaan miettinyt, mitä elimistössäsi tapahtuu, kun lopetat tupakoinnin?Katso, millaisia hyötyjä tupakoinnin lopettaminen tuo tullessaan.

Kun lopetat tupakoinnin, voit saada nikotiiniriippuvuuden aiheuttamia vieroitusoireita. Tämä on täysin normaalia.

Olemme koonneet tietoa ja vinkkejä, jotka auttavat sinua voittamaan vieroitusoireet!

Joillekin avain oikealla tiellä pysymiseen on ystävien, perheen tai asiantuntijan antama tuki, kun lopettaminen tuntuu vaikealta.

Lue lisää, miten voit luoda oman tupakoinnin lopettamista tukevan verkoston.

Laske lopettamislaskurimme avulla, miten paljon voit säästää lopettamalla tupakoinnin.

Yksi parhaista tavoista taata, että lapsesi saa terveen alun elämälleen, on suojella häntä tupakansavulta.